کاربرد رابیتس، در کنار مشخصات، ویژگی، استاندارد و قیمت مهمترین فاکتور به منظور خرید این محصول است. قبل از بیان کاربرد رابیتس بهتر است به طور کلی با این محصول آشنا شوید. رابیتس یا راویز، به محصولی گفته میشود که از ورق فلزی تولید میگردد. ساختار این محصول به صورت شبکهای است. در واقع اولین و ابتداییترین محصول برای ساخت رابیتس، ورق گالوانیزه است. ورق گالوانیزه طی فرآیندی پرس میشود و ورق فلزی تولید میگردد. در ادامه با گذر از مراحل مخصوص دیگر، ساختار شبکهای به نام رابیتس تولید میگردد. چشمههای این محصول از نظر شکل ظاهری متفاوت بوده و در اشکال مختلف دایره ای، لوزی، مربع و متوازیالاضلاع و... تولید میگردد. در ادامه با مشخصات و کاربرد انواع رابیتس بیشتر آشنا شوید.
انواع رابیتس و کاربرد آن
رابیتس یا راویز، از جهات مختلف و همچنین از نظر کاربرد به دستههای مختلفی تقسیم میشود. در این بخش شما را با انواع رابیتس و کاربرد آن آشنا میکنیم:
- بر اساس ستون: رابیتسها در تعداد ستونهای مختلفی تولید میشوند و رایجترین آنها 9، 11 و 13 ستون است. بر همین اساس دستهبندی میگردند. در واقع تعداد ستون در کاربرد موثر است.
- بر اساس وزن: این محصول از نظر وزن نیز به دستههای مختلفی تقسیم میشود. در واقع ضخامت ورق بکار رفته در ساخت این محصول، در این مسئله تاثیر بسزایی دارد. بر همین اساس این محصول به سه دسته سبک، نیمه سنگین، سنگین و فوق سنگین دستهبندی میگردد.
- بر اساس چشمه: راویزها از نظر ابعاد و شکل چشمه نیز دستهبندی شده و شامل لوزیف مربع و متوازیالاضلاع است.
کاربرد رابیتس در صنایع مختلف
قبل از خرید این محصول بهتر است با کاربرد آن در صنایع مختلف آشنا شوید. رابیتس به سبب ویژگیهای منحصر به فردی که دارد، کاربرد گستردهای داشته و در بیشتر صنایع مورد استفاده قرار میگیرد. از جمله اصلیترین کاربرد رابیتس میتوان به استفاده در صنعت ساختمانسازی اشاره کرد. در واقع استفاده از این محصول در ساختمانسازی بسیار زیاد بوده و در ایجاد سقف کاذب مورد استفاده قرار میگیرد. امروزه با گسترش سقف کاذب، استفاده از رابیتس نیز گسترش پیدا کرده است.
به جز این مسئله از این محصول در صنایع و موارد دیگر نیز استفاده میشود. به طور مثال در روشهای مختلف گچبری و گچکاری، آرماتوربندی، پوشش تیرآهنهای سیمانی، پوشش تاسیسات مختلف و... این محصول مورد استفاده قرار میگیرد. حال به منظور آشنایی دقیقتر با کاربرد این محصول با ما همراه باشید.
کاربرد رابیتس در بتنریزی
همانطور که پیشتر گفته شد از این محصول در بتنریزی نیز استفاده میشود. از راویز یا رابیتس در این حوزه و در زمان فوندانسیون یا بتنریزی به منظور بتنریزیهای حجیم مورد استفاده قرار میگیرد. لازم به ذکر است این کار میبایست زیر نظر مهندس متخصص انجام گیرد تا مراحل آن به طور کامل مدیریت شود. انجام این کار مزایا و معایب خاص خود را دارد. از جمله مزایای استفاده از این محصول در بتنریزی میتوان به افزایش سرعت انجام کار، ایجاد استحکام مناسب و ایجاد طرح دلخواه مشتری اشاره کرد.
کاربرد رابیتس در ساختمانسازی
اگر بخواهیم با کاربرد رابیتس در ساختمانسازی به طور دقیق آشنا شویم، باید بگوییم که در بخشهای مختلف یک ساختمان استفاده میشود. معمولا در حوزه ساختوساز به منظور طراحی و ایجاد نمای ترکیبی یا چند لایه، میبایست سطح یکدستی وجود داشته باشد. با استفاده از این محصول، میتوان پیوستگی و یکدستی مناسبی را ایجاد کرد. همچنین به منظور ترکیب مصالح، میبایست از لایههای مختلف استفاده کنیم که با استفاده از راویز این مسئله نیز امکانپذیر خواهد بود. به طور کلی رابیتسکاری یا راویزکاری، در حوزه ساختمانی شامل موارد زیر میشود:
- راویزکاری دیوار
- استفاده از رابیتس به منظور تولید سقف کاذب به همراه میلگرد ساده
- استفاده از راویز در نمای ساختمان
- ایجاد آرک و اوین در آشپزخانه
- ایجاد المانهای شهری
- ترمیم ترکهای دیوار
- ساخت شیروانی و آلاچیق
کاربرد رابیتس در نمای خارجی ساختمان
شاید برای شما سوال پیش آید که چگونه میتوان از این محصول در نمای ساختمان استفاده کرد؟ از آنجایی که نمای بیرونی ساختمان در معرض عوامل محیطی نظیر برف، باران، آفتاب و... وجود دارد، بنابراین میبایست به منظور ساخت آن از مصالح پرقدرت استفاده شود. راویزبندی، از مقاومت بالایی در برابر خوردگی برخوردار بوده و از طرفی وزن سازه را به راحتی تحمل میکند. علت مقاومت بالای رابیتس بندی در برابر خوردگی، استفاده از ورق گالوانیزه در ساختار آن است.
کاربرد رابیتس در رفع ترک
از دیگر کاربردهای این محصول رفع ترکهای ساختمان است. علاوه بر ترمیم ترک، میتوان به منظور درزگیری دیوارها و ستونهای فلزی و بتنی نیز از این محصول استفاده کرد.
انواع ابعاد رابیتس و پرکاربردترین آنها
راویز نیز همانند دیگر محصولات ساختمانی، در ابعاد مختلف تولید میشود. به طور کلی ابعاد استاندارد برا تولید این محصول 60×240 سانتیمتر است. همچنین مساحت استاندارد این محصول 1.44 متر مربع را پوشش میدهد. به طور کلی میتوان نتیجه گرفت پرکاربردترین ابعاد راویز یا رابیتس 60×240 بوده و در ابعاد نامبرده بیشترین استفاده را دارد. اما با توجه به نوع و متراژ محیط مورد نظر این مسئله تغییر میکند.
نکتهای که در این بخش اهمیت زیادی دارد،ای است که میبایست برای رابیتس یا راویزکاری، از سیمهای مخصوص استفاده کرد. این سیم ها، به نام سیم رابیتسبندی معرفی میشود. این سیم مانند سیم مفتول گالوانیزه بوده و از مفتول 1.2 میلیمتر برای ساخت آن استفاده میشود. این نوع سیم، از دو نوع نرم و سخت تولید میشود. سیم راویزبندی با دو مرحله گالوانیزاسیون گرم و گالوانیزاسیون سرد تولید میشود.
کلام آخر
در مطالب فوق کاربرد انواع رابیتس را مورد بررسی قرار دادیم. در صورتی که قصد خرید این محصول را دارید، حتما با کاربرد و مشخصات کلی آشنا شده و سپس اقدام به خرید کنید. به منظور خرید رابیتس، فنس، پایه فنس، توری حصاری، پشم شیشه، الکترود جوشکاری، یونولیت و... با شماره 37556-021 تماس بگیرید و از خدمات مشاوره رایگان شهر مفتول برخوردار شوید. همچنین به منظور خرید این محصول با مناسبترین قیمت میتوانید به صورت تلفنی و یا وب سایت و ثبت سفارش آنلاین اقدام نمایید.
:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0